Wat is liefde?
Een pleidooi voor herijking
Wat is liefde?
€ 24,90
Auteurs:
Gert Jan Kloens, Grethe van Duijn
ISBN:
9789463400954
Verwacht:
05-04-2017
Omvang:
232 pagina's
Uitvoering:
Hardcover
Leverbaar:
Verwacht
Inkijkexemplaar
Aantal:
Wat is liefde?

Mensen zijn ervan overtuigd dat ze zonder liefde niet kunnen leven. Wetenschappers stellen unaniem vast dat liefdevolle mensen gezonder en gelukkiger zijn dan mensen die geen liefde kunnen geven en mensen die liefde ontberen. Tegelijkertijd constateren ze dat de moderne mens niet meer weet wat liefde is. 

In Wat is liefde? proberen de auteurs een antwoord te formuleren op deze eeuwenoude vraag. Van het vroege Jodendom en de oude Grieken, via de middeleeuwen naar de moderne tijd nemen de auteurs u mee op een boeiende ontdekkingsreis door de geschiedenis. Tal van grote denkers en invloedrijke theorieën over liefde en relaties passeren de revue. Kunnen zij handvatten bieden om de liefde te herontdekken en te praktiseren?

Dit is het derde boek over het thema liefde van de auteurs Gert Jan Kloens en Grethe van Duijn. Samen ontwikkelden de auteurs het programma VerbeterJeRelatie.nl en geven zij lezingen, workshops en cursussen over de liefde.

De auteurs Grethe van Duijn en Gert Jan Kloens hebben een gratis eBook samengesteld met daarin 22 Quotes uit Wat is liefde? Dit boekje kunt u gratis downloaden door HIER te klikken.

Een deel van de opbrengst van het boek komt ten goede aan de actie Heel Holland weet wat liefde is, het landelijke programma om de thema’s ‘liefde’ en ‘relatiekwaliteit’ weer onder de aandacht te brengen. De opbrengst van het landelijke programma wordt gebruikt voor de ontwikkeling van e-Health (momenteel voor kankerpatiënten en hun relaties), het ontwikkelen van onderwijsaanbod en wetenschappelijk onderzoek. Boekpresentatie
Datum: 5 april 2017
Locatie: Restaurant Spijs & Wijn Voorschoterweg 23G, 2235 SE Valkenburg (Zuid-Holland)

Graag nodigen wij u uit voor de boekpresentatie van Wat is liefde? en kick-off Heel Holland weet wat liefde is! De toegang is vrij maar in verband met de catering worden belangstellenden verzocht zich aan te melden bij uitgeverij Damon via e-mail: info@damon.nl of bij Gert Jan Kloens en Grethe van Duijn email: heelhollandweetwatliefdeis@gmail.com

Programma
17.00 - 19.00 uur Love Dinner
Geniet van de bijzondere kookkunsten van Chef Dirk Haasnoot. Kosten: speciale liefdeprijs van 27,50 euro p.p. 
Reserveringen: Spijs & Wijn, tel. 06-20775308. 

19.30 uur Inloop
Inloop voor boekpresentatie en kick-off landelijk programma. Toegang: gratis (incl. koffie/ thee). 

20.00 uur Opening
Opening door Uitgeverij Damon

20.15 uur Over het boek
Waarom een boek over liefde? door dr. Gert Jan Kloens

20.45 uur Uitreiking eerste exemplaar
Overhandiging eerste exemplaar “Wat is Liefde?” aan mystery-guest, door drs. Grethe van Duijn.

21.00 uur Borrel voor de liefde

21.15 uur Heel Holland weet wat liefde is!
Korte toelichting “Heel Holland weet wat liefde is!”

21.30 uur Borrel
Borrel voor de liefhebbers (op eigen kosten, voor de liefdeprijs van 2,50 euro per consumptie)

Op deze avond is een boektafel aanwezig. De auteurs zijn aanwezig voor informatie, toelichting en signeren. De gasten kunnen ‘Vriend worden van de liefde’ en het programma “Heel Holland weet wat liefde is!” steunen. 

Verdere informatie zie ook de website: https://www.verbeterjerelatie.nl/nieuws/kom-ook-op-5-4/