Levensboek, Een eigen boek voor mensen met een verstandelijke beperking
Levensboek, Een eigen boek voor mensen met een verstandelijke beperking
€ 14,90
Auteurs :
Jan Habraken, Willem Cranen
ISBN:
1046
Verschenen:
29-04-2005
Omvang:
48 pagina's
Uitvoering:
Map met losbladig systeem
Leverbaar:
Direct
Inkijkexemplaar
Aantal:
Levensboek, Een eigen boek voor mensen met een verstandelijke beperking

In het Levensboek wordt het persoonlijke leven van een mens met een verstandelijke beperking geschetst. Het beschrijft hoe hij/zij nu werkelijk is, wat hem/haar bezighoudt en hoe hij/zij in het leven staat. In zijn geheel schildert het Levensboek het verhaal van een uniek mens. 

Aan de hand van foto’s, tekstjes, kaarten en  tekeningen kan het Levensboek door de cliënt zelf, of door de begeleider of familie, worden ingevuld. Omdat het Levensboek een persoonlijk boek is, wordt het in de ik-vorm geschreven. Het Levensboek kan de mens met een ver-standelijke beperking helpen om zijn of haar (praktische) wensen, behoeften en verlangens uit te drukken, om herinneringen op te halen of om dingen te verwerken die grote indruk hebben gemaakt. De begeleiders krijgen door het Levensboek een beter inzicht in de unieke persoon zelf, waardoor zij ideeën kunnen opdoen bij het geven van persoonlijke aandacht en hun zorg hierop kunnen afstellen.

Het Levensboek wordt geleverd inclusief begeleidersboek. Tevens blanco papier tbv foto's en eigen aanvullingen.


De uitgever wil de prijs van het Levensboek zo laag mogelijk houden zodat het binnen ieders handbereik ligt. Vandaar dat wij - afhankelijk van het aantal - verzendkosten in rekening brengen.
Bij bestelling van 1 t/m 3 exemplaren wordt € 5,- verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestelling van 4 ex. en meer vervallen de verzendkosten.