Leveringsvoorwaarden


Bestellingen binnen Nederland
Wij leveren op basis van vertrouwen tot een bedrag van € 100,-. Dat betekent dat u niet vooruit hoeft te betalen. Is het bedrag van de bestelde boeken hoger dan € 100,- dan zenden wij u een pro forma factuur toe. Wij streven ernaar de bestellingen op de dag van ontvangst te verwerken, in ieder geval binnen Nederland. Uw bestelling wordt rechtstreeks naar u verzonden. Wij brengen binnen Nederland en België geen verzendkosten in rekening, uitgezonderd op de producten 'Levensboek', 'Ik mis je zo' en ‘Het Levensalbum’ (zie aldaar). U kunt uw transactie binnen 7 werkdagen, zonder opgave van redenen, herroepen. Uw bestelling dient in perfecte staat en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.
Alle uitgaven van Uitgeverij DAMON kunt u ook via de boekhandel bestellen.

Bestellingen door docenten
Als docent kunt u gebruik maken van de service voor aanvraag van beoordelingsexemplaren. Wilt u als docent een schoolmethode beoordelen voor klassikaal gebruik, dan kunt u een boek met 50% korting bestellen. Van iedere schoolmethode kunt u één beoordelingsexemplaar aanvragen. Wilt u ook voor uw collega's beoordelingsexemplaren ontvangen dan verzoeken wij u ook de gegevens van deze collega aan ons te verstrekken. Dit door een email te sturen aan info@damon.nl.
Indien u het boek daadwerkelijk klassikaal invoert of voorschrijft als verplichte literatuur aan studenten, ontvangt u het aankoopbedrag retour. Daartoe dient u ons wel de actuele boekenlijst waarop betreffende titel vermeld staat te zenden.
De uitgever behoudt zich het recht voor, aanvragen niet te honoreren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Bestelllingen namens school of (zorg)instelling
Bij bestellingen namens een school of (zorg)instelling houden wij de besteller verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste adres- en factuurgegevens. Indien onvolledige adres- en factuurgegevens (waaronder eventuele adressering aan de financiële administratie, kostenplaatsen of andere referenties noodzakelijk voor facturering) zijn aangeleverd, worden adminstratiekosten €1,95 in rekening gebracht. Indien een pakket geretourneerd wordt vanwege incomplete adresgegevens, worden voor nazending verzendkosten à €5 in rekening gebracht.

Bestellingen buiten Nederland
Aan Belgische privé-personen/instellingen zenden wij de bestelling via PostNL. Belgische boekhandels kunnen rechtstreeks bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg.
Privé-personen/instellingen ontvangen de bestelling met bijgesloten rekening. Er worden geen verzend- en administratiekosten berekend. Ook in Vlaanderen kunt u onze uitgaven via de boekhandel bestellen.

Bij bestellingen binnen de Europese Unie wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen buiten de Europese Unie worden de daadwerkelijke verzendkosten doorberekend
Betalingen buiten Nederland en België dienen te geschieden zonder bankkosten ten laste van de uitgeverij.

Voordeel bij grotere aantallen van één titel
Handig om te weten! Bij bestellingen van grotere aantallen van één titel, kan Uitgeverij DAMON u aantrekkelijke kortingen geven.
Bij 10 - 29 exemplaren van een titel: 5% korting;
Bij 30 exemplaren en meer: 10% korting.
Deze korting geldt niet bij 'Het Levensboek', 'Het Levensalbum' en 'Ik mis je zo'.

Levering aan de boekhandel
Alle uitgaven zijn te bestellen bij het Centraal Boekhuis te Culemborg, tenzij op de CB-site anders vermeld staat.
Afhankelijk van de status van de boekhandel zoals die door de uitgeverij wordt toegekend, wordt de korting bepaald. Per 1 januari 2010 zullen voor boekhandels (en instellingen die boekhandelskorting ontvangen) die niet aangesloten zijn bij de vervoerscentrale verzendkosten worden berekend. Voor Nederland is dit € 1,95 per bestelling/pakket. Voor België is dit € 2,95 per bestelling/pakket. Voor bestellingen buiten Nederland en België worden de verzendkosten per bestelling/pakket berekend.

Privacyreglement
Van klanten die via de DAMON webshop een bestelling hebben geplaatst slaat Uitgeverij DAMON de volgende gegevens op in hun accounts: voorletters, tussenvoegsels, achternaam, school/instelling/stichting, adres, e-mailadres, eventueel telefoonnummer en akkoord om onze nieuwsbrief te ontvangen.
We bewaren die informatie om een aantal redenen: om bestellingen correct te kunnen ontvangen, verwerken, verzenden en factureren, om contact met klanten op te kunnen nemen, bijvoorbeeld als er vragen of opmerkingen zijn bij een bestelling.

Prijzen/aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Damon zijn vrijblijvend en Damon behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer het uiteindelijke product afwijkt van de informatie die in eerste instantie op de site en/of in de aanbieding/prijslijst is opgenomen. 

 

K.v.K. Eindhoven nr. 67069509
BTW NL 8568.17.491.B.01 
Bank IBAN: NL87 KNAB 0255 5677 31 
BIC KNABNL2H